Post by preperinevun on Feb 7, 2022 1:01:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много монети ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Не мога да се присъединя ТАКА ДА ДАВАМ 1 звезда
Само да кажа, че това е страхотна игра и много пристрастяваща. Единствената причина да му дам 3 звезди е, че много често замръзва по време на зареждане. Също така често се срещат капки. Започва да става малко досадно. Бих искал да видя това фиксирано bc, харесва ми, но няма да го играя, ако продължа да се налага да рестартирам играта.
толкова лошо след актуализацията, че не мога да отворя играта за деинсталиране и да я инсталирам 4 пъти, все пак се срива, използвам планове за 3 gems, 1000 gems, 5000 gems, 10000 gems и загубих 2 дни, ако не събирам gems, няма да играя пак го
Това е страхотното приложение и любимата ми игра 😍😍😍. Моля теееее дай шу куренаи искряща в следващата актуализация моляееееее.
Моля, поправете тази игра, тя се срива и когато се зареди, пише, че не успя да се синхронизира рестартирането на играта, докато съм по средата на игра 😡😠😡😠
What is your favorite thing about the newest UPDATE in the BEYBLADE BURST RIVALS app so far?! Comment below and don't forget to share all of your wildest
Beyblade Burst Rivals פאזל xlel
Това е добра игра, но когато гледате видео за монети, ще има друго видео, което не можете да пропуснете😐
Това е страхотна игра, графиката е добра, героите и собствените им способности са хубави. Работата е, че в мултиплейъра отнема твърде много време, за да се намери съперник. ТРУДНО Е ДА ПОЛУЧАВАМ 5 СТАРТ. ПРЕДИМНО ПОЛУЧАВАМ 3 ИЛИ 4 ЗВЕЗДИ, КОЕТО Е ДРАЗНО. И накрая, аз съм в ранг 2015, ИМА ХОРА, КОИТО ИМАТ СТРАХОТНИ СПОСОБНОСТИ И ИЗПУСКАНЕ НА ЗДРАВЕ, ПОНЕСЯ Твърде МНОГО ЩЕТИ И СЪЩО ТОЗИ БЪЛКА, ЩЕ СЕ КАЗВА, ЧЕ ОЧАКВА ПРОТИВНИКИТЕ ПЛОЧКИ ДА ГО СТАНА. Моля, отстранете тези проблеми.
След като актуализация не мога да заредя играта повече, надявам се, че я поправите, ще ви дам повече звезди
Това е страхотна игра, но единственият ми проблем е, че след като основните опции се застарява бързо.... може би вие можете да добавите режим на история, който би помогнал много... също така бейовете трябва да могат да правят повече от една специална атака която става достъпна след определени критерии в битка
Харесвам го, много е невероятно, обичам играта, особено техниките на бей. Но моля, позволете да има повече от една техника на бей и да ги зареждате по-бързо. Също така, моля, позволете да има условия, при които и двете остриета могат да използват своите техники на бей по едно и също време.
Мисля, че това е СТРАХОТНА игра, но само за нови устройства винаги ме изхвърля и рекламите не работят, така че ако промените тези проблеми, ще се радвам да играя отново, може дори да платя
Не мога да отворя това приложение, казва, че наистина ме дразни, моля, отстранете проблема
Добавете кутията с кобра и добавете само 5 звезди Beyblade metal fusion
Тази игра е страхотна 👍😊👍.......но има и някои реклами.....и трябва да маркирате и отборните битки.....и когато аз напредвам в тази игра непрекъснато получавам една и съща награда ......Получих същата награда от 3 дни, така че изтрих тази игра...... моля, оправете този проблем......... или иначе тази игра е страхотна 👍👍👍👍👍
Това е най-добрата игра, която някога съм играл. ❤Новите надстройки винаги правят играта по-интересна
PC, ANDROID, IOS. Трикове CHEATS - HACKS TOY BLAST PUZZLE. Видеоурок. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE ACTION
Наистина е добро. В тази игра има усилия. Wish multiplayer работи, защото не мога да намеря съвпадения за мултиплейър. Поправете го и ще го оценя с 5 звезди.😀
Има грешки. Подобрете играта
Това е много интересна и страхотна игра, но отварянето й отнема много време.
ベイブレードバースト ライバルズ パズル hnt
Това приложение е много добро. Но работата е там, че няма опция за промяна на режима за тип баланс, трябва да дадете една атака за един тип. Моля, дайте тип атака, защита, издръжливост за тип баланс.
Тази игра е наистина забавна и би била 5 звезди, но няма начин да спрете всички тези добавки. Моля, добавете начин за плащане, за да се отървете от рекламите.
Това е страхотна игра, но единственото нещо, което е гадно, са тези гадни реклами, които се появяват от време на време. Те са най-досадното нещо. Освен това всичко е доста добре.
Beyblade Burst Rivals እንቆቅልሽ wzf
Мразя играта, продължавам да се забивам при зареждане и пропилях моите 3 часа, братко
Android App. App има 10 000 000+ инсталира и средна оценка от 4,3
Това е игра, но отнема повече данни и не мога да играя мултиплейър, винаги пишеше „сесията за мултиплейър приключи“ или „не може да се свърже с съперниците“, моля, решете този проблем. Надявам се, че ще решите тези проблеми по-бързо.
Играта все още не стартира на телефона ми. (Samsung galaxy j2:-7.1.1). Моля, поправете това скоро.
Добър ден на всички любители на beyblade!! Харесвам тази игра, почти оцених тази 5 звезди, но има проблем при подреждането на нашите beys, my bey имат максималния lvl, но когато го подредя, тя се връща до lvl 1, надявам се, че можете да отговорите и да го поправите, tnx. Ще я оценя с 5, когато решите проблемите ни.... Добра игра, tnx....👌👌👌.
Бих му дал 5, но имам малък проблем. Спящият кристал на аватара не се отваря и поради него не мога да отворя други кутии. Моля, разгледайте го
Добре, това е страхотна игра на beyblade! Много пристрастяващо, но има едно нещо... ТОЛКОВА Е ТРУДНО, мисля, че това е защото продадох моя наследствен меч valtryek, но всички, които имат като 1 звезда beyblades СА ОП, така че моля, поправете това, но тази игра все още е страхотна! Силно препоръчително
Тази игра иска да умрете, правете всичко зелено всеки път, поддържайте времето, като завършване на взрива и след това направете последен удар всеки път, когато винаги замръзва вие екранът спрете да играете тази игра повече, ако се случват всеки път, когато игрите винаги ми дават едно и също Bey върнах се тази игра е лоша сега не мога да гледам реклами не ми позволява да гледам реклами повече тази игра замръзва ли екрана ви не чувам нищо също така ви дава повече място за съхранение хората в мултиплейър ще напуснат ако почти спечелите сега замръзна
Моля, оставете ме да актуализирам играта, моля, отворете тази игра вместо мен
Трябва да има по-страхотна графика и няма смисъл да използвате различни герои, ако дори не можете да ги видите да пускат своите beys.. Моля, добавете герои, които стартират с техните beys ty.. И отстранете проблема, при който във всеки край на играта излиза реклама
Това приложение отнема известно време, за да се зареди и анимацията се задържа, но работи. Харесва ми идеята за съвпадение, само че не мога да играя, защото отнема твърде много време за придвижване. Ако можех да играя повече, това щеше да получи оценка от 5 звезди. Надявам се един ден повече beyblade игри да бъдат направени с офлайн функция.
Играта трябва да е офлайн за по-добър геймплей и отнема много време, за да се зареди, въпреки добрата интернет връзка и рекламите са досадни. Играта би била по-добра, ако обслужвате офлайн версия и тогава ще струва 5 звезди.
Най-добрата игра, но можете ли да актуализирате безсмъртното ниво, означава да не приключвате битките... Plz
Играта е наистина много много добра. Но това, което не ми харесва, че е онлайн Pleeeeeeeeeease създателят на играта направи тази игра офлайн в следващата актуализация. Плеееееееееееее 😊😊😊😊😊😊
Харесвам го, бих искал да съм редовната част за sugar beyblade
Sky Raptor: 射擊飛機遊戲 街機 iyb
Това е като да играете истинската игра, но е по-забавно и не просто чакате да спечелите, но всъщност трябва да плъзнете, за да можете да стартирате. Той е чудесен за тези, които обичат bey blading.
Когато отворя играта, виждам екран с проблем, преди да започне да се зарежда. Но е и много добра игра! Не съм виждал по-добра графика от тази игра! Зареждането на играта е толкова бавно и актуализацията отнема толкова време! Защо е така? Все пак много по-добра игра. Моля, оправете го скоро.
Харесвам тази графика и много ми харесва играта
Само произволното сриване е досадно и това е всичко. Все пак след толкова време те коригират други проблеми, освен сривовете и замръзването, можете ли да се съсредоточите първо върху това, а след това върху други неща по-късно?
Много невероятна игра. Обичам тази игра повече от BGMI MOBILE Но проблемът е, че няма бейове на сезона на нарастване, а също и аватари, нито персонаж на вълна BTW, обичам тази игра
Тази игра е много невероятна игра, тук всички аватари и герои и бейовете са налични, че това, което видяхме в анимационния сериал beyblade, се спука. Моето мнение е да изтеглите тази игра и да опитате от нея. Също така можем да видим новите турнири и мултиплейър режим. Тази игра е превъзходна и най-добрата от всички игри преди да играя.Тук трябва просто да решим пъзела, след което вашият beyblade ще изиграе тази атака.
Наслаждавам се на играта. но има твърде много непропускаеми реклами, които съсипват играта. Ако разработчиците могат да спрат рекламите, давам му 5 звезди
Това е добра игра. Но само 1 проблем не знам дали това е моят проблем с Android, но когато искам да вляза в играта, не ми позволи да вляза в играта. Ако не е моят проблем с Android, моля, оправете го.
Описание на Platinum Cheats за Warframe
Хубава игра в офлайн и тази графика не е лоша
Verryyyyyyyy много хубава игра харесвам я, но има проблем е, че хакерите трябва да бъдат забранени 🚫 Поради това не искам да играя играта Премахни всички хакери и всички неща като bey ,Avatar всички са добри, но хакерите трябва да забранят .. ..... редактирано: Просто го изтеглям отново и след повторно изтегляне по някаква причина не мога да вляза обратно, имах толкова много неща, моля, дайте ми акаунт, играх 2 до 3 часа на ден