Post by preperinevun on Feb 7, 2022 0:55:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Koupil jsem si VIP za více než 600 a měl spoustu zbraní, pak jsem dostal nový telefon a nemohl jsem získat zpět žádná uložená data, dal bych 0 pohledů, ale je to zábavná a návyková hra
Otravné reklamy každou chvíli.
Nechutná zábavná střílečka pro vás, pokud nemáte co dělat
Hotovost a šperky ve hře jsou bezcenné. Za skutečné peníze si můžete koupit jen to nejlepší. Zkazili hru s VIP a všemi dalšími "věcimi", které přidali.Dříve to byla zábava, teď je to jen hra řízená reklamou jako všechny ostatní, i když si koupíte verzi bez reklam. Ztráta peněz. Také pokud změníte telefon, musíte začít znovu. Všechny vaše zbraně, oblečení, peníze a šperky jsou pryč.
Miluji tuto hru, protože má slot na zbraně a také, že mám rád zpomalené záběry
Nejlepší hra všech dob Jak jsi to udělal, je to zábava hrát, když se nudím a když jsem mimo město, myslím, že by tam měl být otec, celá moje rodina hraje tuto hru na mobilu oh a skoro jsem zapomněl iPhone Mám iPhone je to právě v obchodě, ale hej, kluci, máte opravdu dobrou hru a doufám, že máte opravdu dobrý život a doufám, že vaše hra má tolik vylepšení, že budete mít nejlepší hru všech dob, jako je tato hra. dobře, že si neumím představit jinou hru lepší než tv bro lite
DOCELA DOBŘÍ
Je to super GG
Celkem o přesností Ale je to brutálně dobré
Johnny Trigger: Action Shooter Akčné vbwq
Hra se mi moc líbí, když se nudím, ale když jsem dostal nový telefon, žádný z mých pokroků se nepřenesl 😕
Johnny Trigger Azione jiff
Miluji tuto hru, kterou jsem chtěl dát 5 hvězdiček, ale je tu tolik reklam
na úrovni 120 je chyba, opravte ji pls
Fuj Fuj Fuj Fuj
Tato hra se mi zpočátku líbila, když byla nová, ale pak se všechny úrovně začaly opakovat a on dělal pořád dokola ty samé akce a také stejné bossy. Takže pokud byste dali více úrovní a různé pohyby, pak ano. Takže pokud hledáte hru, která se nebude opakovat, předpokládám, že to není pro vás.
Kdy máš WiFi tak se to laduje a kdyš si jí wipneš tak si nemůzeš dád jinej skin
Je to skvělý čas, kdy jsem strávil celý den hraním, aniž bych si všiml, že je návykové jen brousit, abych získal tu nejlepší zbraň
Zábavná hra, ale stejně jako to, co řekli všichni ostatní, příliš mnoho přidává. Mysleli byste si, že Google vydělává dost, aniž by musel vše záviset na přidávání.
Hra je zábavná, ale potřebuje vylepšení. Existuje mnoho reklam, ale můžete je přeskočit, takže žádné velké problémy. Vydělané peníze se zdají náhodné, ale co mě opravdu štve, je, že nemohu otáčet telefonem a hrát hru vodorovně. Když musím držet telefon kolmo, je hraní velmi nepříjemné, protože mi po 10 minutách hraní usnou prsty a mám křeč, takže je těžké si to užít. Vylepšení: Udělejte obrazovku otočnou, aby mi prsty neusínaly a nebyly v křeči. Vydělejte peníze konzistentněji.
Je to velmi zábavná a návyková hra, ale doplňky ji zabíjejí. Každý kontrolní bod, kterým projdete, se stále objevuje. Kvůli této otravnosti dávám této hře jednu hvězdu. Chápu, že chceš vydělat peníze, ale no tak. Každý kontrolní bod? Mělo by to být pokaždé, když načtete hru, a ne každý kontrolní bod. Jsem z toho tak otrávená.
Dobrá hra již LIKE, ale příliš mnoho přidává stále to nezmění mé hodnocení perfektní 5
Kde je Mai updajt
Rád hraji Johnnyho triggera, protože je to zábavná hra a opravdu se mi líbí střílení v akčních hrách a je to něco jako můj styl, se kterým jsem tehdy často hrával, ale mnohokrát jsem to smazal, takže jsem musel restart, ale jo, je to dobrá hra a doporučuji ji.
Pět sekund hry, pak reklama. Ale pak dostanete dalších pět sekund hry a pak reklamu. A to je další mzda času. Neobtěžujte lidi.
V levlu 140 se začne zasekávat
Porad dokola, nuda
Hodně dobrá hra ale měli Bi to snížit a víc bossů jinak dobrá hra
Johnny Trigger: Action Shooter Action pqw
Johnny spoušť není tak dobrý, jak vypadá v reklamách. Hraji hru déle než týden a udělal jsem si na ni úhel pohledu. Zdá se, že společnost nechce opravit spoustu chyb, jako je vypálení dvou kulek jedním klepnutím a nadávky na roboty, aby vás zabili. Další problém, který se nesmí předvídat, je, že jediný čas hraní, který jsem během své zkušenosti s touto hrou měl, bylo 10 hodin za celé dva týdny, protože bylo příliš mnoho reklam, kvůli kterým jsem tuto hru nenáviděl jako nikdy předtím.
Supr hra
Je to docela nuda. Znovu a znovu to samé. Reklamy po každé další úrovni, nebo smrt, odemknutí kostýmu (odemknete ho, ale musíte se podívat na reklamu, abyste ho získali....) Zbraně, obchody, v podstatě všechno je založeno na reklamě, abyste to získali. 2 typy zbraní, předpokládám, že jen různé skiny, protože všechny dělají to samé. Nic k odemknutí bez reklam, 30 sekund také, nebo vůbec, žádný cíl. Jen se snažím získat ty příjmy v hotovosti. Neztrácel bych s tím tvůj čas, tolik sledování reklam, kolik máš hraní,
Líbí se mi to a lidé zapomenou, že vám vypnou wifi nebo data bez reklam a udělejte prosím ostatní, jako je toto
Úhledná malá hra, snadno hratelná na pár okamžiků, když si potřebujete odpočinout. Premisa je jednoduchá, vypadá skvěle a hra je plynulá se správným množstvím výzev. ALE! reklamy! OMG ty reklamy! Nepřetržité, dlouhé, nepřeskočitelné reklamy, které přerušují hru a díky nimž je hra téměř nehratelná. Přidejte k tomu, že se mi na obrazovce objevila zpráva...? Musím poslat informace o použití zpět vývojáři nebo tak něco...? jsem mimo.
Monotónní a velmi nudné téměř stejné na každé úrovni žádné vzrušení žádná změna během 2-3 úrovní, považovala by to za nudné, důrazně doporučujeme, nemusíte ztrácet čas
Vaše grafika je příliš nízká. Měli byste zlepšit grafickou úroveň, mělo by to být jasné
Hra je velice skvěla akorát je v ani moc reklam za sebou
Ačkoli to mělo dobrou hratelnost, jen zřídka dávalo příležitosti k získání přizpůsobení/zbraní. Zbraně se objevují buď v náhodných obchodech, přičemž měna k použití nestačí, nebo v záhadných případech dvě ze tří obsahují peníze. Ani peníze, které najdete, nestačí na zbraň. A tím se dostávám k problému s reklamou. Pokud otevřete pouzdro s dalšími zbylými, musíte se podívat na reklamu, abyste otevřeli další. A oblečení, které se objevuje jen zřídka, vyžaduje sledování reklam, abyste získali. Tuto hru nedoporučuji.
Je to dobré, ale reklamy jsou prostě směšné, je tu příliš mnoho reklam, každému se nedaří, vždy je reklama.
Naprosto SMĚŠNÉ množství reklam vnucených uživateli. Chápu, že se jedná o hru zdarma, takže vývojáři vydělávají příjmy za úsilí o vytvoření hry prostřednictvím reklam, ale tento vývojář to ZÁMĚRNĚ naprogramoval tak, aby reklama (často 30–45 sekund dlouhá) měla každé 2 kola PLUS každé když kliknete na bonus nebo bonus za upgrade! S reklamami trávíte přibližně tolik času, jako ve skutečnosti hraním hry! Za to to prostě nestojí!
Nikdy jsem si nevšiml, že by hra byla zpomalená
Je to docela zábavná hra, při hraní jsem se cítil skvěle a je úžasné hrát při poslechu nadupané hudby. Ale někdy, když si chci něco koupit (nebo se na něco dívat a dělat reklamu), nejde to; a chybí mi droga skin/gun. Také je to v podstatě stejné úrovně znovu a znovu. Celkově si ale myslím, že je to docela slušná hra a měli byste si ji alespoň jednou vyzkoušet.
Asi jedna z nejlepších her
Je mi líto, že to říkám, ale tato hra má cestu k mnoha reklamám a myslím, že by tam měla být neomezená munice místo pouhých 4 nebo 5 nábojů. Není to dobrá hra a podle mého názoru byste na ní měli více zapracovat, zaručil jsem lidem, že si ji také nenainstalujete.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 아케이드 sqhm
Na zabavení času. Dobrá hra.
Hra nikdy nebude náročnější. Velmi se opakuje a je navržen tak, aby vás přiměl pouze sledovat reklamy. Zeptá se, zda chcete zbraň zdarma ke sledování reklamy; zvolíte ne děkuji, reklama se stejně objeví. Dostal jsem se na úroveň 50 a bylo to stejně snadné jako na úrovni 1, pouze se změnilo pozadí, aby to vypadalo jako jiná úroveň. Bez legrace jsem viděl 200 reklam. Škoda, že všechny tyto hry jsou jen smyčky generující peníze z reklamy.
Tato hra je velmi zábavná, ale s reklamami je těžké něco dělat. Pouhé kliknutí na obrazovku vás přinutí sledovat reklamu, i když se jedná o odměny nebo ne, a po zhlédnutí reklamy tyto odměny nezískáte. Kromě toho mám s hrou jediný problém. Ve skutečnosti je to inzerováno, což je u mobilních her extrémně vzácné.
Opakujte úroveň znovu a znovu. špatná hra nyní znovu zkontroluji úroveň znovu znovu pouze změna tématu úroveň vylepšena plz hard level add
Skvělá hra je tam málo reklam a navíc je prostě super doporučuji
Johnny Trigger: Action Shooter پرتحرک qrf
Nej hra na svete mam moc vela zbrani nooo janevim co mam napsat proste nej urcite doporucuju!
I když se hra hraje hladce a nápad je hvězdný, velmi rychle se opakuje. Zdá se, že bullet time se nikdy nezrychlí a tvůrci znovu a znovu kopírovali vlepené některé střelnice. Takže navzdory tomu, že jsme se dostali do fáze 4, zkušenost se nikdy nezměnila. Je to pěkný žrout času, ale nic víc.