Post by preperinevun on Feb 7, 2022 0:49:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Forrest Run: Running Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Forrest Run: Running Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo denar ▞▞▞
▞▞▞ Run Forrest Run: Running Games 2022 version ▞▞▞
Run Forrest Run: Running Games არკადული wois
Odlična igra, vendar se ne odpre brez wifija
briljantna igra. boljša je od igre s tekom v templju.
Zdaj ga ne morem odpreti. Piše, da je paket neveljaven. Popravi prosim. Resnično želim igrati.
Resnično obožujem to igro, vedno sem bil oboževalec Forresta Gumpa in to mi daje spomine na vse dobre dele tega filma
Brega prefiro subway surfers
I Lake to igro Run Forrest Run ...........
kul je
Enkrat sem namestil, ker se pri nakupu čelad in drugih dodatkov ne odseva, ampak moji kovanci kar naprej padajo. Pred kratkim sem ponovno namestil in se vedno pojavlja ista težava. Popravi !!! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Assassino Caçador Ação jem
Je dolgočasen, sicer pa dostojen. Nič posebnega.
Zelo se seka
To je polnilo časa
Lepo!! Med igranjem sem padel vesel
Ta igra je zelo zabavna in pomembna tudi za otroke in vnuke
Mislim, da vam ne bi smeli kupovati čokolade, ki bi jo morali imeti, jo dvignite
Teči Forrest teči
Vedno se sooča s težavo z misijo nogometnih lutk. Prosim pomagajte mi pri tem. Čeprav ne najdem nobene rdeče/modre lutke. Pls naprava. Prvič sem se soočil z modrimi lutkami, ko sem odstranil d igro in namestil novo. Spet prosim za dokončanje misije rdečih lutk. Ne najdem nobenih lutk
zakaj se ne more prijaviti v Facebook? Poskušal sem ga uporabiti za prijavo, vendar nikakor
Kakšna igra je to!
To je neumna igra
Aplikacija se je ustavila..bt dobra igra
l1b c BBM 'll k cbb vox blitz n zona agape
Ampak prosim dodajte več con in dal vam bom 5 zvezdic
zelo lepa tudi z novimi funkcijami
mera 2 ap brez povezave igra on run forrest ne more namestiti aplikacije najslabša igra😈😈😈😈😈😈😈
dobra igra, ni slaba
Ne morem kupiti ničesar
Veliko oglasov
Fiza Aamir Eden od te ljubim, tako da mi je žal za prvo izkušnjo, sem kot uro ali dve omedlel meri jan ho na? I m sag tukaj je tudi spodbujati čas e, vendar t veliko trde n it iz Islamabada itd malenkost in resnica vsakega n popolnoma
Izgubil sem ves svoj napredek in kovance, kako jih dobim nazaj?
Lepo...... uživaj
V sobo
Lepa igra, ampak mislim, da moraš fantu zamenjati te čevlje, saj se mu zdi težko 😂😂😂😂
Ko pa izklopim obvestila, še vedno ne želim prejemati obvestil. Kdaj se naučijo?! Odstranjeno.
Zelo dobro
Dobra igra, vendar vadnica ne deluje. Ne dotika ali vlečenja.
Ta igra je zabavna, vendar je le pametna različica deskarjev podzemne železnice, zato jo morate prenesti
Fantastična igra. obožujem grafiko
moja sestra ima to igro in pravi, da je težko
Ne dovoli mi, da se prijavim v Facebook. Lahko sedim in se dotaknem gumba, kolikor hočem, vendar ne bo naredil ničesar! Če bi delovalo, bi bil vesel. V tej igri je veliko napak. Popravi to in spet bom igral. Do takrat odstranjujem.
Lepa igra boljši igralec, tako da lepo delo
Samo povprečen
Vsak dan poskusite nekaj novega
dyyehir
Neverjetna 😆😍 igra za vedno..mojem sinu bo všeč ❤️
teci. Forrest. teci. Novo
Kumar in ostali in 😴
Slabo
Precej osnovni neskončni tekač. Vadnica ni delovala, ne bi registrirala potegov.
Preprosto sem se naveličal njegovega ponavljajočega se predvajanja. Odlična ideja za ogled filma. Takoj po nivojih 1p izgubi sijaj tudi pri zmajanju in nogometu.