Post by preperinevun on Feb 7, 2022 0:45:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞
Thus, we were included on the list of world airports organizing the sa- me ... ju Sr bi ja i ki ne ska dr žav na Chi na road and bri d ge co r po ra tion.
Најбоље игра икада
Врло добро, али молим вас да сви хеликоптери обе камионе се возе бесплатно јер морам да платим превише, зато питам али графика и реално то је најбоља игра ово је моја рецензија
ВОВ. Ово је била веома пропуштена прилика. Игра је у реду, физичка предформа изузетно добра и био сам веома изненађен како су се осећали када су први пут возили, а графика изгледа невероватно. Није невероватан асфалт 9, али бољи од већине игара. Оно око чега сам збуњен је идентитет игара. Шта покушава да буде? Симбол за изградњу? Трке? Новчићи и зграда чине да изгледа нереално и плутајуће карте заиста? Ова игра је могла бити Форза Хоризон за мобилне уређаје, само реците да имате добру базу.
Ова игра је заиста авантуристичка, терен, возила, чамци, хеликоптери и возови су одлични!...али веома досадна када је у питању откључавање нових аутомобила. Сакупио сам све карте 100% и потрошио више од 1 милион на куповину карата , али и даље само око 45% аутомобила је откључано. Картице ми стално дају кључеве, појачиваче, кп...зашто? уместо откључавања нових аутомобила! Постао сам глуп купујући и купујући карте али и даље сваки пут добијајући ове бескорисне кључеве...За то заслужујете 3 звездице уместо 5!
Забавна игра са много различитих начина зарађивања новчића за откључавање возила. Аутомобили, авиони, хеликоптери, чамци све се могу возити. Свиђа ми се ново ажурирање
Забава је онда постала срање! Да ли је 58,967 новчића уштеђено и наставите да играте и шта је са тим? Дао бих више звездица, али ово одузима. Вероватно ће завршити брисањем игре.
Ова игра је фантастична. Њихов оперативни систем је такође добар, али ова игра се стално гаси и не може да игра добро
Кул је игрица
Off The Road - OTR Open World Driving 賽車遊戲 dpu
Ова игра је веома заразна, првобитно сам је преузео за свог сина, али сам је толико играо да сам морао да је преузмем. Добра графика, није савршена, али ипак добра. Много ствари које треба урадити, изградити, само свеобухватна забавна игра. Једна ствар која ми се не свиђа је да је подешавање управљача на контролама мало тешко, али то би могло бити зато што сам навикао на своју игру дрифта.
Најгора игра не ради кад год отворим било који хеликоптер или камион, тражи претплату и контроле су најгоре
Off The Road - Gameplay Trailer (iOS, Android) ... Off The Road - OTR Open World Driving Update - New EDUCATOR Truck | Android Gameplay HD.
Само ћу рећи да сам га управо инсталирао па га тренутно делим на једном, али ако ми се чини да ми се већ свиђа 5
Предобра игрице
Off The Road - OTR Open World Driving 자동차 경주 ebd
игра је одлична и стварно ми се свиђа, али када играм око 15 минута без прекида, телефон ми се замрзне, а онда се телефон сам угаси и имам напомену 8. ако бисте могли да поправите то би било сјајно.
Ово је највећа игра коју сам икад играо и имам предлог: можете ли додати тенкове или војне аутомобиле, временску сезону и мапе као што су Форест Анциент Ланд и итд. Хвала
Смањите контролну осетљивост возила при скретању. Додајте опцију управљања за возила. Додајте приказ кокпита који није фпс (показивач)
3 древна налаза која су у супротности са службеном ...
Све је ок игрица је закон Али да су трактори брзи билоби 5 ⭐
Све кошта, 4,99 за све, од чамаца до хеликоптера, можете возити само неки усрани ауто и чамац је обећавао много више губљења простора
Off The Road - OTR Open World Driving Racen sye
Свиђа ми се ова игра и лепа је, али желим да имам осећај да желим да изаберем једну ствар у џипу
То је само вештачки симулатор тајмера чекања са ВИП пропусницом. Чак и најосновније ствари имају тајмере чекања који не морају бити ту
можете ли дати сваки веицхле бесплатно за недељу дана
Невероватни детаљи и добра графика и не волим је куповина аутомобила Изгубио сам 1 мил. Цоусе оф тхе цар цардс Волим игру 💕☺
bhop pro Simulation bix
За ову игру је потребно много посла, можете напредовати осим ако се не сећате да уживам у игрици, али ћу је обрисати јер нема напредовања и нивоа и не могу да користим хеликоптере су авиони јер немам 40.000 долара
ОВА игра је супер легитимна. Играо сам ову игру 2 године скоро 3! Можеш да возиш авион и камион ❤ бтв....😒 То је. Невероватно!!
Забавна игра. Жеља је била мало реалнија... Бити у могућности да се попнеш на торањ користећи витло као што је кука за хватање ако се тачно темпира помешано са брзином која возила могу да путују за тако кратко време... У суштини ово је Мудруннер само без реализам. Што ми је у реду с обзиром да не могу да играм мудруннера..... Али у свему, ова игра је ок.
Дао сам овој игри само једну звездицу јер можете возити друга возила само када сте их купили и да откључавате возила новчићима, али цена је превисока, али игра је добра и лепа веома висока графика, само тако наставите
Најгора игрица коју сам у животу играо
Играо сам скоро све нивое, али лоша ствар у игри је то што морам да купим нови хеликоптер у свакој новој земљи, то је иритантно и потрошња новчића, било би сјајно ако би програмер додао још нивоа или више пејзажа , скоро сам све завршио, молим вас додајте нове нивое како би играчи попут мене могли да играју више..
добра графика, али веома скупа возила отежавају куповину
Попут игре, графика, игра, има основне контроле, реалистичну физику, али аутомобиле је тешко набавити, али је игра одлична